Praktisk information

Hvor foregår behandlingen?

Behandlingen finder sted på et regionsgodkendt ridecenter, hvor der er tegnet en kontraktlig samarbejdsaftale med ridefysioterapeuten. Ridecenteret stiller således handicaprideinstruktør, kvalificerede hjælpere, ridehal, rytterstue, handicaptoilet, lift, rampe samt egnede terapiheste til rådighed. Se under "Om Ridefysioterapi v/Maibritt Daugaard".

Påklædning

Det er et sikkerhedsmæssigt krav, at du har ridehjelm på under behandlingen. Der er mulighed for at låne en ridehjelm på ridecenteret, hvis ikke du ønsker at købe din egen. 

Varmt tøj til især vinterperioden er en vigtig forudsætning for behandlingen, idet behandlingen altid vil være udendørs eller i en ridehal og at det ikke er optimalt at sidde og blive kold på hesten, således at kroppen bliver anspændt og ”stiv”. Dette kan begrænse mange af de positive effekter som nævnt i ovenstående. 

Lange bukser i komfortabelt og ikke for stift stof anbefales. Desuden anbefales lukkede sko – gerne støvler.


Afbud

Afbud skal ske til ridefysioterapeuten på nedenstående tlf. nr.  (skriv gerne sms) og skal ske senest dagen inden kl. 18 – medmindre der er tale om akut opstået sygdom. 

Ved udeblivelse eller for sent afbud opkræves et gebyr på 200,- kr. 


Ferie

Ridefysioterapien holder fri alle officielle helligdage, juleferie på ca. en uge og en lang sommerferie i juli måned, da hestene skal på græs. Der vil altid god tid i forvejen blive informeret om en fremtidig ferie, men ellers spørg endelig.

For mere info om ridefysioterapi generelt: www.ridefys.dk

IMG_4859.JPG